„Volný čas, zábava, adrenalin pro pohodovou sportovní a rodinnou dovolenou“

Areál Mladé Buky leží ve východních Krkonoších, nedaleko města Trutnova a necelé dvě hodiny jízdy z Prahy. Celoročně otevřený areál nabízí návštěvníkům, zejména těm nejmenším, spoustu sportovního vyžití, zábavy a adrenalinu.

Bobová dráha Berta
V horních pasážích vás uchvátí dokonalé výhledy na Východní Krkonoše. Tento typ bobové dráhy umožňuje celoroční provoz i za nepříznivých podmínek. Dalším nezapomenutelným zážitkem je večerní jízda na osvětlené bobové dráze. Děti do 8 let smí jet pouze v doprovodu osoby starší 12 let! Děti do 5 let jezdí ZDARMA!

Baldův svět
Baldův svět se nachází cca 100m od parkoviště - směrem za mostem přes řeku Úpu. Vstupenky si můžete zakoupit na pokladně bobové dráhy či na pokladně u vstupu do Baldova světa.

Na cca 40 000 m2 u nás najdete houpačky, prolézačky s tobogány, 6 místné trampolínové pole, vzduchové trámpolíny, letní tubing, 18m dlouhou nafukovací housenku Megi, 4-místnou bungee trampolínu, vodní hřiště, síťovou loď, duo lanovku, mini zoo s malými holandskými kozičkami, maxi "Člověče, nezlob se ", ohniště, Čertovskou stezku a naučnou stezku Poznávej přírodu s Baldou, občerstvení a sociální zařízení.

Součástí hřiště jsou i odpočinkové lavičky, stoly se slunečníky, altán a stojany na kola. Vstup možný i s kočárky.

Z důvodu čistoty a bezpečnosti je zde zákaz vstupu se psy a jinými zvířaty.
 

Letní tubing
Letní tubingová dráha je součástí Baldova světa. Plastové tuby Vás bezpečně provezou několika klopenými zatáčkami až do cíle. Tato letní atrakce je vhodná pro osoby starší 6 let.

Půjčovna kol a elektrokol
Půjčovna kol se nachází na parkovišti naproti bobové dráze. Půjčujeme  běžná horská kola a elektrokola. Kola jsou v dobrém technickém stavu, pravidelně servisována. K zapůjčení kol stačí 1 doklad totožnosti k sepsání nájemní smlouvy. Žádná kauce se neplatí!
Další vybavení - Kromě kol půjčujeme helmy, chrániče, dětské sedačky. Kola je možno zapůjčit i mimo provozní dobu po tel. dohodě na čísle: +420 775 340 712.

 

Rodiny s detmi Areal Mlade Buky
Do Janskych Lazní

 

Rodiny s detmi Areal Mlade Buky3
Do Janskych Lazní



Kontakt:
Areál Mladé Buky
Kalná Voda 7
542 23 Mladé Buky
Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
www.areal-mladebuky.cz