podpralesem

Přijměte naše srdečné pozvání do příjemných a útulných prostor našeho, dřevem vonícího a nově vybudovaného penzionu v Mladých Bukách, zněhož máte jen 300m do areálu Mladé Buky - v létě jako rodinného, v zimě jako SKI a takovýto výhled z Penzionu Miroslav na něj a stejně tak druhým směrem pak takovýto úchvatný na Černou horu Naše mnohaleté zkušenosti a především náš vztah k horám, místu kde celý život žijeme, vybavení penzionu a jeho umístění Vás jistě uspokojí. Ať k nám zavítáte s celou partou do celé chaty, s rodinou na jeden z našich 4 pokojů nebo jen na skok v případě volnosti termínu, věříme, že se u nás budete cítit jako doma. Dobře vybavený penzion a pohodlně vybavené pokoje nabízíme za příznivou cenu, kterou si počtem osob vlastně sami určíte a snížíte, podle klíče "JEDNA CENA, VŠICHNI SPÍ". U nás dostanete prostor vytvořit si domácí prostředí jako základnu k pobytu u nás, na horách, v Krkonoších a mít to všude jen co by kamenem dohodil.

Pro ty, kdož nedokáží být off-line nebo potřebují ještě pracovat je samozřejmě přichystána bezplatná WI-FI.

KARTA HOSTA Penzionu Miroslav a její 10 - 20% slevy platí nejen na letní i zimní produkty jen 300m vzdáleného Areálu Mladé Buky (mj. bobová dráha Berta, Baldův a Vodní svět v létě a v zimě skipasy ), ale i do ZOO Dvůr Králové či do laserové rodinné střelnice Sniper Valley.

Penzion sám o sobě vám nabídne příjemné zázemí pro odpočinek s nezávislostí ubytování s vlastním vařením, parkováním v oploceném uzavřeném prostoru u penzionu a bude Vám vynikajícím výchozím bodem na kteroukoliv sjezdovku v Krkonoších, rozhodnete-li se nevyužít tu, na kterou se díváte přímo z oken penzionu.

Pro rezervaci pobytu či informace nás neváhejte kontaktovat.

Penzion vlastní majitel Holandské národnosti, mluví se tu plynule holandsky, česky, německy, anglicky, francouzsky.
Osm pokojů z toho šest je dvoulůžkových a dva jsou čtyřlůžkové apartmány. Každý z nich má dva pokoje, které vlastní luxusní koupelnu a kuchyň s vybavením, včetně lednice a mikrovlnné trouby.
V pensionu je velká společenská místnost k příjemnému posezení. Možnost firemních večírků, školení, ale i svateb či podobných akcí. Kapacita místnosti je 40 osob. Dále koutek pro volnou zábavu (stolní tenis, nebo šipky).

Mladé Buky 420
542 23 Mladé Buky
+420 737 714 238

Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
www.penzionmiroslav.cz 

Na mapě