podpralesem

Rodinný Penzion Krkonoše nabízí ubytování v Krkonoších v obci Mladé Buky, která leží na hlavní silniční trase Trutnov - Janské Lázně (5 km) a Pec pod Sněžkou (12 km). Dopravně je velmi dobře dostupný; je situován stranou od této hlavní dopravní tepny, v klidné ulici s minimálním silničním ruchem (slepá ulice, obytná oblast).

Ubytování Krkonoše: komfort za rozumnou cenu
Nenabízíme Vám pouze střechu nad hlavou v pokoji po babičce. V Penzionu Krkonoše nabízíme ubytování v útulných a prostorných pokojích navržených na míru Vašim potřebám. Zaparkujete si na vyasfaltovaném parkovišti, což je poslední plocha připomínající urbanizaci, a pak už se pohybujete po pozemku o rozloze 5500 m2, kde si užíváte klid přírody: velký travnatý plac, za ním řeku a les ve skále. Na zahradě je spousta ovocných stromů (třešně, švestky, jablka), ovoce si můžete česat pro svou přímou konzumaci, pochopitelně zdarma. Příjemný stín v parném vedru nabízí lesní zákoutí oddělené od civilizace lískovými keři a vzrostlými jehličnany, břeh řeky Úpy je upraven tak, abyste se mohli kdykoliv osvěžit čistou vodou, případně si zarybařit (pstruhová voda). V létě si můžete zaplavat v solárem vyhřívaném bazénu o délce bezmála 10ti metrů. Zatímco děti budou řádit na dětském hřišti (pískoviště, skluzavka, houpačky) nebo skákat na trampolíně, můžete se houpat v síti či relaxovat v altánu, třeba u skleničky něčeho dobrého; pochopitelně s dobrým výhledem na Vaše hrající si ratolesti. Samozřejmostí je ohniště pro večerní opékání.

Penzion Krkonoše: ubytování tak, jak si jej představujete Vy
V roce 2016 jsme pokoje kompletně nově zařídili. Součástí každého z apartmánů je vlastní koupelna se sprchovým koutem a toaletou, stejně tak i plně vybavený kuchyňský kout (lednice, mikrovlnná trouba, varná deska, rychlovarná konvice). Do apartmánů jsme nechali vyrobit stylový nábytek na míru z dřevěného masivu (smrk, borovice, jasan) ošetřeného nezávadným olejovým voskem.

Pro pohodovou letní dovolenou nabízíme přímo na rozlehlém pozemku náležejícím k penzionu

  • parkování v oploceném areálu zdarma
  • velký zastřešený altán s posezením, v případě pěkného počasí možnost snídaní i večeří v přírodě
  • dětské hřiště - pískoviště, skluzavka, houpačky, dětský petanque
  • solárně vyhřívaný bazén, délka 9,5 metru, šířka 4,5 metru, výška 1,22 metru
  • velká zahrada, tři srovnaná zatravněná hřiště
  • posezení u ohniště v lesním zákoutí u řeky, upravený vstup k řece Úpě
  • alarmem zabezpečenou chatku k parkování kol
  • Poskytování ubytování nás neživí. Baví nás mít plný dům spokojených hostů, a proto chceme, aby vás pobyt u nás bavil.

Mlýnská 88
542 23 Mladé Buky
+420 724 604 504

Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
www.penzionkrkonose.cz 

 

Na mapě