Poloha a dosažitelnost
Pension se nachází 1km od Svobody nad Úpou, 4km od Jánských Lázní, 6km od Velké Úpy, 9km od Pece pod Sněžkou, 10km od od bývalého okresního města Trutnova a 17km od Malé Úpy, kde je přechod do Polska. Vedle pensionu je zastávka autobusu a skibusu do těchto obcí. V zimních měsících je přeprava skibusem do těchto známých lyžařských letovisek zcela zdarma.

Vybavení a služby
Pension má velký apartmán s kapacitou 12 lůžek s přistýlkami. K apartmánu patří samostatná kuchyňka s vlastním nádobím, velkou chladničkou a mikrovlnou troubou (možnost vlastního vaření). Dále samostatné sociální zařízení s teplou vodou a WC. Parkování aut pro hosty je zcela zdarma a je umístěno v uzavřeném prostoru na dvoře pensionu. V letních měsících je na zahradě pensionu možnost grilování a opékání uzenin nad ohništěm a pro koupání je možné využít bazén na zahradě.

Rekreace a služby v okolí
Zmámý lyžařský SKI PARK Mladé Buky s večerním lyžováním do 23 hodin je vzdálen 700 metrů od pensionu. V zimních měsících je přeprava skibusem do známých lyžařských letovisek Jánské Lázně, Pec pod Sněžkou, Velká a Malá Úpa v Krkonoších zcela zdarma.

Mladé Buky 228 
542 23 Mladé Buky
+420 606 903 696

Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
www.ceskehory.cz/pension228  

 

Na mapě