navyhlidce

UŽIJTE SI KOUZELNOU DOVOLENOU V KRKONOŠÍCH. GRUND RESORT SI ZAMILUJETE
Designový hotel, výborná kuchyně, nezapomenutelný výhled, dokonalý odpočinek, běžky, sjezdovky, panenská příroda, vše na dosah ruky. Vítá Vás Grund Resort.

Odpočinek pro tělo i mysl
Milovníci masáží a odpočinku ocení jedinečné wellness prostory. Vstup zkrášluje červený íránský mramor, prostorům dominuje 12metrový bazén s protiproudem a masážní lavicí. Můžete si užít vířivku Bisazza v netradiční petrolejové barvě, saunu a odpočinkovou zónu s výhledem do panenské přírody. Tato část wellness je hostům hotelu k dispozici neomezeně a zdarma. Dopřát si můžete i rozmanité masáže. Milovníci soukromí potom ocení novou privátní zónu. Citlivým způsobem architektoniky navržený interiér až pro čtyři osoby je k dispozici všem milovníkům saunování již od poloviny prosince. 

Nezapomenutelný gastronomický zážitek
Grund Restaurant je vyhlášenou restaurací, kterou musíte navštívit. Šéfkuchař se svým týmem vytváří výtečný kulinářský zážitek, který kombinuje moderní pojetí světové kuchyně s krkonošskými specialitami a lokálními bio surovinami. Od 4. prosinec se můžete těšit na nový jídelní lístek.

Pro milovníky sportovních zážitků
Pokud preferuje aktivní formu odpočinku, můžete si vybrat hned z několika možností sportovních zážitků. Přímo u hotelu můžete naskočit do běžkařské stopy, která je každý den čerstvě upravována. Můžete vyrazit i na sjezdovky. Lyžařský areál, disponující i nočním lyžováním, je kousek od hotelu. A kdo má rád opravdovou rychlost, může si zapůjčit hned u hotelu sněžné skútry. Golfisté, kteří chtějí trénovat i v zimě, mohou využít indoor golfového trenažéru, který je umístěn přímo v hotelu.

Více než jen italský cit pro design…
Grund Resort Golf&Ski je moderním designovým hotelem, který navrhlo architektonické studio Ferrari Pagani Tresoldi Architetti. A právě cit pro design, kterým Italové oplývají, se podařilo neskutečně citlivě zasadit do kouzelné krkonošské přírody. Výsledkem je nejen hotel, který získal ocenění Stavba roku Královéhradeckého kraje, výsledkem je místo, kde se cítíte jako ráji. Klid, horský vzduch, ty nejlepší služby, rodinná atmosféra, designem protkané prostory, ochotný personál… Jednoduše vše, co pro svůj odpočinek, ať už aktivní či pasivní, potřebujete, to je Grund Resort Golf&Ski. Místo, kde se, i když přijedete na jednu noc, budete cítit jako doma. Místo, kam se budete toužit vracet. Místo, které zůstane ve Vaší mysli. Grund Resort Golf&Ski je jednoduše ideálním místem pro Vaši dovolenou. Jste srdečně zváni!

Mladé Buky 445
542 23 Mladé Buky
+420 499 421 950
Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
www.grundresort.cz

 

 


Galerie

Sluzby-Ubytovani-Grund
Sluzby-Ubytovani-Grund2
grund2
grund3

Na mapě