Celoročně otevřený Areál pro rodiny s dětmi

Pekelský vrch je navzdory svému jménu ráj pro celou rodinu. Zábavy si užijete po celý den, a to nejen na lyžích. Všechny sjezdovky jsou mírné a přehledné. Pro děti je tu dobře vybavený dětský park. Přímo vedle sjezdovek se můžete svézt na 1,5 km dlouhé bobové dráze Bertě.

Areál Mladé Buky leží ve východních Krkonoších, 6 km od Trutnova a je velmi dobře dostupný od hlavní silnice z Trutnova do Pece pod Sněžkou.

Návštěvníci mají k dispozici parkování zdarma hned u bobové dráhy, restaurace a sjezdovek. Na centrálním parkovišti najdete i lyžařskou školu a půjčovnu lyží Hellish Hill, ski servis Montana a restauraci Kravín.

Díky šířce a profilu tratí nabízí areál lyžařské využití rodinám s dětmi i lyžařům hledajícím klidnější svahy a vleky bez front. 7 vleků a tří sedačková lanová dráha obsluhují 5,1 km denně kvalitně upravovaných a zasněžovaných tratí.

Dětem a začátečníkům je k dispozici oddělený dětský park, jenž je vybavený pojízdným pásem, lanovým vlekem, četnými figurkami a průjezdy.

Kdo miluje adrenalin, určitě využije 1 520 m dlouhou bobovou dráhu Bertu, jež je nejdelší v Krkonoších a jezdí celý rok za každého počasí.

Večerní lyžování na 4,1 km upravených a osvětlených tratí každý večer. Navíc dámské středy – večerní lyžování pro dámy se slevou vám nenabídne žádný jiný areál v ČR.

Návštěvníci, kteří na lyžích ještě nestáli, nemusejí zoufat. Hellish Hill, lyžařská a snowboadová škola, které disponuje instruktory vyškolenými Asociací profesionálních učitelů lyžování Apul vás naučí dokonale lyžovat, sjíždět kopec na snowboardu a zasvětí do lyžování i vaše ratolesti.

Své lyže můžete nechat vyservisovat v místním ski servisu Montana, kde vám zkušený technik připraví lyže pro váš dokonalý zážitek z jízdy.

Pro příznivce klasického lyžování je připraven5-ti km běžecký okruh.

Občerstvit se a příjemně posedět můžete v restauraci Kravín, které se nachází na centrálním parkovišti. Objednat si zde můžete i pizzu vlastní výroby. Ve formě rychlého občerstvení se můžete občerstvit ve dvou místních skibarech přímo na sjezdovce.